14.2.05

Valentine's special: Shop till you Drop!

Άγιος Βαλεντίνος σήμερα και όλοι εσείς που είστε μόνοι, που έχετε φράγκα αλλά όχι και που να τα ξοδέψετε, είσαστε το target group του shitsite. Δεν θέλετε να περάσετε τη μέρα μόνοι σας; Έχετε βαρεθεί να μην έχετε κάποιον άλλο για να νοιαστείτε; Το shitisite είναι εδώ και για σας, με τις δυο ολοκαίνουριες, αντιαλλεργικές πανέμορφες κούκλες που θα σας κρατούν συντροφιά τις νύχτες μόνο για 19,90 ευρώ. Στείλτε την παραγγελία σας στο email μας και το προϊόν θα φτάσει σε σας αυθημερόν, με κούριερ. Προσοχή, ο αριθμός είναι περιορισμένος!

Κούκλα Ιωάννα:
Ζήστε τη μαγεία και τις ευθύνες μιας πραγματικής σχέσης με την Ελένη «το κορίτσι για σπίτι!», με τεχνητή νοημοσύνη που:

  • Αν την παραμελήσετε γκρινιάζει λόγω έλλειψης προσοχής, αν ασχολείστε πολύ μαζί της γκρινιάζει γιατί δεν της δίνετε αρκετό χώρο.

  • Αν της παίρνετε λίγα δώρα γκρινιάζει γιατί δεν την σκέφτεστε. Αν της παίρνετε πολλά δώρα το ενδιαφέρον σας την πνίγει.

  • Αν έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα βαριέται. Αν έχετε τελείως διαφορετικά, τότε δεν έχετε τίποτα κοινό.

  • Αν ζηλεύετε πολύ τσαντίζετε-αν δε ζηλεύετε καθόλου τσαντίζεται περισσότερο.

  • Σε άσχετες στιγμές δηλώνει ότι θέλει μια παύση από αυτή τη σχέση για να σκεφτεί.

  • Περιλαμβάνει πάνω από 10 Surprise Events μεταξύ των οποίων «ένας πρώην επιστρέφει από το παρελθόν και την μπερδεύει τόσο πολύ που αναγκάζεται να σας αφήσει», «κεράτωμα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο»,«ανακάλυψα τον κίρκεργκαρτν και θέλω να επανεξετάσω τις δυνατότητες και τις επιλογές μου», 25 διαφορετικά είδη καβγάδων και φράσεις όπως «πλέον δεν σε βλέπω όπως παλιά», «μην με ξαναπάρεις τηλέφωνο» και ερωτήσεις παγίδα όπως «έχω παχύνει;».

  • Δύο σκάλες ρύθμισης: «Σπάσιμο» και «Απίστευτο σπάσιμο».

Κούκλα Ντόροθι:

Διαθέσιμη μόνο σε ένα μοντέλο: Στα τέσσερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: