17.5.06

It’s the Arts! (Μέρος πρώτο)

Τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου, γι αυτό και το shitsite σας προτείνει να μην κάνετε μακρυπρόθεσμες οικονομικές επενδύσεις. Πέρα από τα αστεία, αυτό που λείπει από την σημερινή διεφθαρμένη κοινωνία είναι μια σταλιά παιδικής αθωότητας-αυτή που ευθύνεται για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των παρακάτω έργων μικρών καλλιτεχνών, με θέματα αντλημένα από τη Βίβλο και τα LSD όνειρα του Allen Ginsberg.




Τίτλος: O άσωτος υιός σκέφτεται να γυρίσει στον πατέρα του.


To γνωστό Βιβλικό κωλοπαίδι μας παρουσιάζεται εδώ στο χαμηλότερο σημείο που έφτασε, στον ηθικό πάτο. Ντυμένος με ροζ ταγιέρ και ασορτί γοβάκια, ο άσωτος έχει μετατραπεί σε τραβεστί που παρέχει σεξουαλικές υπηρεσίες στους βοσκούς της περιοχής με αντάλλαγμα πρόβατα. Φυσικά οι βοσκοί ξέρουν ότι ο καλομαθημένος νέος δεν έχει ιδέα πως είναι ένα πρόβατο, γι αυτό και τον δουλεύουν δίνοντάς του… κουνέλια (;). O ξεπεσμένος νέος, τραυματισμένος ψυχολογικά αλλά και σωματικά, αφού κρατάει πατερίτσα, θα πάρει σιγά σιγά την απόφαση να γυρίσει σπίτι του, προορισμός που όπως βλέπετε απέχει γύρω στα 7-8 βήματα.



Τίτλος: O Mωυσής στον ποταμό.

Το άτυχο βρέφος έχει ήδη ριχθεί στο ποτάμι από τη μάνα του, η οποία επειδή δεν εμπιστεύεται το ρεύμα προτίμησε να δει που τριγυρίζει η πριγκίπισσα και να το πετάξει μπροστά της. Δεν είμαστε 100% σίγουροι ότι πρόκειται για τον Μωυσή, αφού ένας ροζ λεκές δεν συνεπάγεται την ύπαρξη μωρού ενώ είναι μυστήρια η ύπαρξη μιας παντόφλας πάνω στο καλαθάκι. Επίσης, τα περιττώματα πίσω από την πριγκίπισσα λύνουν επιτέλους το μυστήριο του «τι ακριβώς κάνει μια πριγκίπισσα στο ποτάμι». Είχε πάει για χέσιμο, και η υπηρέτρια της (δεξιά) είναι έτοιμη να ξεπλύνει τις ακαθαρσίες τις με το δοχείο.



Τίτλος: Το χαμένο πρόβατο

Η μικρή κοπέλα (;) ανακαλύπτει χαρούμενη το χαμένο πρόβατο και ευλογεί τον Θεό και την τύχη της, αφού τα υπόλοιπα ζώα του κοπαδιού έχουν ζευγαρώσει με χαμαιλέοντες και είναι πλέον ικανά να καμουφλαριστούν παίρνοντας το χρώμα του γρασιδιού. Πάνω αριστερά, το Pac Man παρακολουθεί συγκινημένο τη σκηνή και προσπαθεί να αποφασίσει αν αξίζει τον κόπο να τους φάει όλους ή όχι.



Τίτλος: O θεός θυμάται τις υποσχέσεις του

…και αφού έχει εξολοθρεύσει όλο τον ανθρώπινο πληθυσμό εκτός από τον Νώε, την οικογένειά του και χρήσιμα όντα όπως οι κατσαρίδες και οι νυχτερίδες βαμπίρ αποφασίζει να επιβραβεύσει τους επιζώντες με το δώρο της τεχνικής του split screen και του Technicolor.



Τίτλος: H τρικυμία και οι μαθητές στο πλοίο.

Ατυχής μαθητική εκδρομή για τους αποστόλους, που πιάνονται αιχάλωτοι από τον Φου Μαντσού (με την μπλε φορεσιά, τον αναγνωρίζετε από το μούσι) και ουρλιάζουν για βοήθεια, καθώς το πειρατικό «Γαλήνη» πλέει σε μια θάλασσα με τροπικά ψάρια και ζαχαρωτά ενώ στον ουρανό παρατηρείτε τέσσερα ανοίγματα στον χωροχρονικό ιστό που οδηγούν σε άλλες διαστάσεις.



Tίτλος: O Παράδεισος

Πανδαισία χρωμάτων για την υπέροχη αυτή απεικόνιση του μέρους που εμείς του shitsite δεν θα δούμε ποτέ. Λουλούδια, μανιτάρια και μικροί σωροί από σκατά αποτελούν την χλωρίδα ενώ οι πρόγονοί μας, ροδαλοί και σε φόρμα φαίνονται σε αμηχανία ή αδιέξοδο. Η Εύα προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει το χαμόγελο του λιονταριού που την κοιτάει όπως ένα σαρκοφάγο ζώο κοιτάει οτιδήποτε φτιαγμένο από κρέας ενώ ο Αδάμ, που προσπαθεί να βρει όνομα για το ζώο που σήμερα λέγεται «κύκνος» δεν έχει δει το κουνέλι που κοιτάζει επίμονα τον κώλο του. Όπως μας ενημερώνει η επιγραφή κάτω δεξιά, αυτή είναι μια κλασσική απεικόνιση του Παραδείσου το Δεκέμβρη.



Τίτλος: Όταν ο Θεός δημιούργησε τα ψάρια και τα πουλιά

..δεν είχε τι να κάνει γι αυτό και δημιούργησε τους τα ιπτάμενα φρούτα (μπανάνες και λεμόνια), τα Boeing 747 και τους αντιβαρυτικούς αστερίες. Τα περισσότερα από αυτά τα είδη, εκτός από τα Boeing δεν έδεσαν και πολύ καλά με τα υπόλοιπα γι` αυτό και αποσύρθηκαν γρήγορα.


Διαβάστε το Μέρος Δεύτερο>>

Δεν υπάρχουν σχόλια: