12.5.06

Jesus Loves You (Unless you ‘re Tsatsarman)

Οι Άγιες μέρες πέρασαν και, όπως τα Χριστούγεννα και το Δεκαπενταύγουστο, θυμόμαστε πάλι ότι πρέπει να κάνουμε και καμιά απόπειρα σωτηρίας της ψυχής μας, για να την έχουμε καβάτζα σε περίπτωση που όλες οι φορές που ΔΕΝ δείραμε τον Tsatsarman δεν είναι αρκετές για να μας βάλουν στον Παράδεισο. Ψάχνοντας λοιπόν για κάποια self help ιστοσελίδα τύπου Salvation for Dummies, Heaven in 7 Easy Steps κλπ. ανακαλύψαμε έκπληκτοι το site www.jesuslovesyou.gr, με επιμέλεια και κείμενα μάλλον από τον Ned Flanders.

Βρήκαμε το σπίτι μας….

Και μόνο που φτάνεις σε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο γαλήνης νιώθεις σαν να έριξες κέρμα στον καλύτερο Heaven Simulator που έχει εφευρεθεί ποτέ. Νιώσαμε μια ζεστασιά σε όλο μας το σώμα και αγαλλιάσαμε με αυτή τη θαυμαστή αίσθηση που μόνο η σωτηρία της ψυχής ή δύο λίτρα ουίσκι μπορούν να σου δώσουν.
Περάσαμε ώρες και ώρες ψάχνοντας την πλούσια βάση δεδομένων της ιστοσελίδας και, αντίθετα με τα πορνοσάιτ που επισκέπτεται ο Tsatsarman του οποίου το PC είναι μονίμως συνδεδεμένο με τα νησιά Cayman μέσω dialer, όταν κλείσαμε το παραθύρι του browser ήμασταν κατά 34% πλουσιότεροι πνευματικά. Εννοείται ότι το ταπεινό μας κείμενο ΔΕΝ μπορεί να αντικαταστήσει μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα αυτή, αλλά τολμάμε να πούμε ότι ξεχωρίσαμε τα εξής:

- «Ας είναι παράδειγμά μου, ο Υιός Σου, ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός στην αυταπάρνηση και την αυτοθυσία ώστε να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητό μου για να βοηθώ τον συνάνθρωπό μου.» (Από την «προσευχή του οδηγού». Κάτι μας ηχεί ασυνάρτητο στην παραπάνω φράση αλλά δεν μπορουμε να καταλάβουμε τι. Ιδέες στο skatomail@gmail.com)

- Το ανέκδοτο «Κάποιος νέος προσευχόταν στον άγιο Γεώργιο για να του δώσει υπομονή. Και ο άγιος Γεώργιος του έστειλε τη νύφη!» από την κατηγορία «ανέκδοτα μέσα από τη ζωή», που δεν θα ήταν αστείο χωρίς την απειλή της αιώνιας κόλασης αν δε γελάσεις.

- Την έρευνα του δόκτορα Ανανία «Μπορεί ένας χριστιανός να πάθει μελαγχολία;». Παρατίθεται και η τρομακτική στατιστική που αποφάνθηκε πως η συχνότητα αυτοκτονιών είναι μεγαλύτερη στους ηλικιωμένους και σε όσους πάσχουν από ανίατες ασθένειες από ότι στους νέους και στους υγιείς. Στο επόμενο update: Ο καρκίνος των όρχεων προσβάλλει σε συντριπτικό ποσοστό τους άντρες.

- Την απάντηση σε ερωτήσεις «Πως θα έρθει ο Χριστός;» (θα κατέβει από τον ουρανό όταν θα προστάξει ο αρχάγγελος και όταν ηχήσει η σάλπιγγα του Θεού. Τη σάλπιγγα θα ακούσουν μόνο οι πιστοί. Για τους απορροφημένους στο διαδίκτυο, ο ήχος της σάλπιγγας θα κυκλοφορήσει και σε downloadable mp3).

- Το ενθαρρυντικό εδάφιο για την περίπτωση που σε αδικούν και θέλουν να σε βλάψουν, «Ελευθέρωσέ με Κύριε από πονηρούς ανθρώπους και λύτρωσέ με από ανθρώπους άδικους». Η προσθήκη της φράσης «Όταν με κατηγορούν για κάτι που δε φταίω, θυμάμαι τον Αλέφαντο» θεωρείται αμαρτία.

- Τα σταυρόλεξα με Βιβλική θεματολογία και ορισμούς του στυλ «Με μαχαίρι το έκοψε ο Σίμων Πέτρος». Η απάντηση του Shitsite («κάπνισμα») ήταν, παραδόξως, λανθασμένη.

- Ενημέρωση για Χριστιανικές μουσικές παραγωγές και mp3 για κατέβασμα. Το αγαπημένο μας είναι το κομμάτι «Έκφραση ουρανού» από το album Άρρητα Λόγια (δεν καταλάβαμε όμως ποιοι είναι οι δημιουργοί). Με στίχους όπως «αν θες να δεις τον ουρανό κοίτα ένα παιδί» και μουσική γραμμένη από τα Teletubbies είναι μάλλον η μουσική που παίζει όταν η γραμμή του Άγιου Πέτρου είναι κατειλημμένη.

- Τα παιδικά διηγήματα όπως το «Nα παίξω μπάλα;». Δεν το διαβάσαμε, αλλά η τελευταία φράση («Mαμά, μπαμπά! ξεφώνισε καθώς έτρεχε μέσα. Mαντέψτε τι συνέβη πριν από λίγο!») αφήνει ελπίδες για sequel.


Επισκεφθείτε ΟΛΟΙ το www.jesuslovesyou.gr . Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράμα και το Shitsite είναι αρκετά ταπεινό ώστε να παραδέχεται πως δεν έχει καμία δύναμη στον συγκεκριμένο τομέα. On the other hand, η απόλυτη έλλειψη ηθικής μας επιτρέπει να παραθέσουμε την φώτο με αυτές τις δύο άγνωστες Πολωνέζες.

Disclaimer: Το περιεχόμενο του παραπάνω κειμένου φιλοδοξεί να είναι χιουμοριστικό και όπως αναφέρεται στο κείμενο του www.jesuslovesyou.gr με τίτλο Το Χιούμορ Ως Πνευματικό Πλεονέκτημα, «Το χιούμορ είναι το καλύτερο φάρμακο κατά των πικρών που ο Σατανάς προσπαθεί να ενσταλάξει στην ψυχή μας».

Disclaimer 2: Το παραπάνω Disclaimer είναι μια απελπισμένη κίνηση για να αποφύγουμε ΝΕΕΣ μηνύσεις.

Disclaimer 3: Ένας κώλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: