15.5.06

Basic Instict 2

Σέξι ανωμαλιάρα συγγραφέας (Sharon Stone), ύποπτη για φόνο, αναστατώνει τη ζωή ενός καθωσπρέπει ψυχίατρου (David Morissey) που βλέπει τα κοντινά του πρόσωπα να δολοφονούνται ένα ένα και τους φόνους να μοιάζουν πολύ με το βιβλίο της συγγραφέως…αλλά ας ξεκινήσουμε από τα προφανή: Όταν ένας τύπος που πάει σινεμά με τη συχνότητα έκλειψης ηλίου δηλώνει ότι το Basic Instict 2, μια ταινία που θάφτηκε από τους κριτικούς πιο βαθιά και από τη Νύφη του Kill Bill ενώ το συνολικό Box office της κυμάνθηκε στα επίπεδα του εβδομαδιαίου χαρτζιλικιού του tsatsarman, είναι «καλή» σημαίνει ένα πράγμα: Ότι υπήρχε πολύ σεξ. Το Shitsite σπατάλησε για πάρτη σας σχεδόν ένα δίωρο από την ύπαρξή του, για να καταλήξει στο εξής συμπέρασμα: Δεν υπάρχει αρκετό σεξ για να κάνει το φιλμ αποδεκτό, ενώ δεν έχει καν αρκετή θριλερική υπόσταση για να καλύψει την έλλειψη του σεξ.

Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο φονιάς; Έχει κάνει πλαστική στήθους η Sharon-που συν τοις άλλοις, δεν παίζεται; Γιατί η ταινία ένιωσε την ανάγκη να συμπεριλάβει στο καστ τον ποδοσφαιριστή Stan Collymore; Ποιος Έλληνας σκηνοθέτης θα έχει το κουράγιο να δώσει ρόλο στον Nίκο Τσιαντάκη; Δεν θα βρείτε απάντηση στα ερωτήματα σας (χμμ, εκτός από αυτό για τη boob job) αλλά πχ. αν, όπως στην περίπτωση του Mans, έχουν αργήσει να φτάσουν τα τσοντοDVD από Ταιλάνδη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καυτή Sharon ως μεθαδόνη, until the real thing gets there.

Pipinia Factor: H αμαρτωλή Sharon βάζει τα γυαλιά σε όλες τις ανερχόμενες starlet αλλά ο tsats παραπονέθηκε ότι κάθε φορά που ένιωθε την ανάγκη να αυνανιστεί, το φιλμ του πέταγε στη μάπα την ζαρωμένη Charlotte Rampling.

Μάθαμε ότι: Όπως όλες τις γυναίκες, η Catherine Tramell κάνει τη ζωή των αντρών πατίνι, αλλά, όχι όπως oι άλλες, τουλάχιστον έχει την αξιοπρέπεια να τους κάθεται.


Βαθμολογία: 5 /10

Δεν υπάρχουν σχόλια: