30.5.06

Nomen Omen

Ποια είναι η σημαντικότερη είδηση του Σαββατοκύριακου; Δύσκολο να επιλέξουμε αλλά ίσως είναι η γέννηση του βρέφους Pitt-Jolie, στο οποίο θα δοθεί το όνομα Shiloh Nouvel. Είναι η τελευταία προσθήκη στην λίστα των γελοίων celebrity ονομάτων, στην οποία η Jolie έχει ακόμα δύο entries με τα υιοθετημένα Maddox Chivan και Zahara Marley, αλλά όπως ανακοινώθηκε από το Ινστιτούτο Ονοματολογίας της Αγίας Πετρούπολης στην κορυφή της κατάταξης συνεχίζει να παραμένει το πραγματικό όνομα του Tsatsarman: Henry Βαγγέλης Ζlatko Παντόφλα Mortimer Lubumba dos Santos Sturlusson Fudd Kουτσομούρα Saburo C14 Melissa Tsatsarman. Oι θρύλοι λένε ότι αν καταφέρεις να πεις το πλήρες όνομα του Τsats ανάποδα μπροστά σε έναν καθρέφτη τα μεσάνυχτα, εμφανίζεται με το alter ego του Super Tom και τραγουδάει επιτυχίες από το αγαπημένο του album.

4 σχόλια:

thomas είπε...

Θα το δοκιμάσω το βράδυ μπροστά στον καθρέφτη και κάτι μου λέει πως θα πετύχει. Ελπίζω να τραγουδήσει το "αγριολουλουδο".
Και μιας και λέμε για ονόματα, η Gwyneth Paltrow δεν έβγαλε το δικό της apple; Για το μικρό της Άλκηστης βρήκατε όνομα;

dalaiklama είπε...

Oχι, δε βρήκαμε, αλλά πρότεινα να του περάσουν έναν μαγνητικό κώδικα στο μέτωπο.

rotweiler είπε...

και η Gwen Stefani η οποία γέννησε την παρασκευή θα δώσει στο δικό της μωρό το όνομα Kingston James McGregor Rossdale...

thomas είπε...

Αυτοι οι μαγνητικοι κώδικες στα κουτελα και τα τσιπάκια είναι πράγματα του σατανά...