13.6.06

Random Access Memory

Το team του shitsite τις τελευταίες μέρες έχει πέσει σε hybernation mode, από τη μέρα που το MFTM δημοσίευσε video με τον David Hasselhoff να τραγουδάει το Secret Agent Man. Από εκείνη την μέρα η -δυσλειτουργική- οικογένεια του site δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της το τραγούδι και όλοι -ανεξαιρέτως- τραγουδάμε το συγκεκριμένο hit, σε karaoke mode, ολημερίς (υπήρξαν διαμαρτυρίες στο τοπικό Α.Τ. ότι ο tsatsarman το κάνει και οληνυκτίς, τραγουδώντας στην ταράτσα της πολυκατοικίας του).

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε στάδιο αποτοξίνωσης και για να σας το αποδείξουμε βάλαμε το διαβολάκι που κυκλοφορεί στο υποσυνείδητό μας (εκτός από αυτό του tsats, το οποίο τραγουδάει ακόμα το "Secret Aaaaaaaaaaagent Man") να ανασύρει από τη συλλογική μας μνήμη έναν εφάμιλλο χαρακτήρα με εξίσου μυστική identity. Σας παραθέτουμε λοιπόν - για να ξεπλύνουμε εαυτούς από την ντροπή - τον Bicycle Repair Μan των Python, μπας και καταφέρουμε να βγάλουμε από το μυαλό μας τον Hasselohoff... Η κούρα μας προχωρά ικανοποιητικά γεγονός που αναπτερώνει τις ελπίδες μας να επιστρέψουμε even shittier.



2 σχόλια:

thomas είπε...

Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι. Αυτό που θα σας πω είναι μια αληθινή ιστορία. Θα ήθελα να σας αναφέρω πως στις 6/6/06 μου κάηκε ο κομπιουτορας. Επειδή δεν έχω Ντιβιντι εκτός από τον υπολογιστή, εκείνο το βράδυ είπα να δω κανα βιντεο (στο γνωστό βίντεο του σουπερ τομ). Ε με το που γυρίζω την κασέτα, η μαγνητική ταινία κόβεται. Στο πανεπιστήμιο δεν μπορώ να παω να δουλέψω γιατί έχουμε καταλήψεις. Και εγω αναρωτιέμαι...κάποιος σπάει πλάκα μαζί μου;

rotweiler είπε...

o dalai είναι, αλλά δεν σου το λέμε...