28.9.06

The Shit Has Hit the Fan

Έχουμε μια φανατική οπαδό.

Βασικά, έχουμε πολλές οπαδούς, αλλά μόνο μία φανατική. Πολλές από σας ξεσπάτε σε κλάματα σαν μόλις να είδατε το Ρουβά, όταν ανεβάζουμε καινούριο κείμενο και κάποιες μας στέλνετε και τα εσώρουχά σας (εγώ κρατάω τα small, ο rotweiler τα M, και από L και πάνω τα πασάρουμε στον tsats) αλλά μόνο μια σπαταλάει το χρόνο της για να γράφει σχόλια.

Την γνωρίσαμε, virtually.

Tης μιλήσαμε, virtually.

Tην γοητεύσαμε, totally.

Δεν συνηθίζουμε να κάνουμε άρθρα προσωπικά για φαν του shitsite, αλλά η φίλη μας η uba το αξίζει, αφού ενσαρκώνει πλήρως το πνεύμα μας χρησιμοποιώντας φράσεις όπως «Το είδα οπτικά» και «Βουίζουν τα πόδια μου». Το γεγονός πως μας έχει ανακηρύξει σε προσωπικούς της θεούς αποδεικνύει πρώτον ότι πλέον έχουν σύνδεση Internet και τα ψυχιατρεία και δεύτερον πως η ίδρυση της επίσημης εκκλησίας της Shitology δεν είναι μακριά. Ίσως πιστεύετε πως, όπως συμβαίνει και με διάφορες άλλες ειδήσεις, η ύπαρξης της uba είναι ένας μύθος, ένα προιόν κακής δυσπεψίας γύρου ή μια ακόμα απέλπιδα προσπάθεια του tsatsarman να μας πείσει πως γνωρίζει γυναίκες. Για να αποδείξουμε ότι η η νο1 fan μας υπάρχει, δημοσιεύουμε μια φωτογραφία που μας παραχώρησε η ίδια, στην οποία για λόγους Privacy αντικαταστήσαμε το πρόσωπό της με αυτό του Larry King.

Φίλη μας, για τις τεράστιες υπηρεσίες που έχεις προσφέρει στο ηθικό του shitsite σου απονέμουμε την μεγαλύτερη τιμή που επιφυλάσσουμε σε fan:

The Golden Piece of Shit
(warning: it may contain real shit)


Στείλτε μας και άλλα σχόλια, υπάρχει ακόμα διαθέσιμος ο τίτλος του Ιππότη του Τάγματος του Περιττώματος...

3 σχόλια:

RaZzMaTaZz είπε...

Σνιφφφ... (ηχηρό ρούφηγμα μύτης καθώς παραλαμβάνω το αγαλματίδιο)
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδίας μου! Απ' όταν ήμουν μικρή και τηγάνιζα ανηλεώς τον εγκέφαλό μου, ήλπιζα σε μια τέτοια τιμή!
Σνιφφφ... Είμαι ποgλύ συγκινημέgνη... Υπόσχομαι να ακολουθώ κατά πόδας το σιτσάητ και να κομμεντάρω με ζηλο όσο δουλεύει τούτο το πληκτρολόγιο!
Σας αγαπώ πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Σύλλογος Ανώνυμων Αναγνωστών ΣιτΣάητ απέλυσε τον ιδιωτικό τετέκτιβ που είχε προσλάβει και τον επαναπροσέλαβε με τη μορφή άτεγκτου εισαγγελέα, ο οποίος θα ερευνήσει όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των shitsiters και θα συντάξει πόρισμα εντός των επόμενων εβδομάδων σχετικά με την ύπαρξη ή μη χρηματικής ή άλλης σχέσης των με την κυρία RazzMatazz (γνωστή και ως Uba).

Επίσης σκοπεύουμε να προσλάβουμε και έμπειρη ομάδα μικροβιολόγων που θα διεξάγει λεπτομερή έλεγχο στα κόπρανα των shitsiters.

triantara είπε...

μπουχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχα!!