14.4.07

FACTS

Ο πρόγονος του Δαλάι πολέμησε στις Πλαταιές όπου και σκότωσε 1179 Πέρσες πριν καν συνειδητοποιήσει ότι είχε ξεχάσει τα όπλα του στο στρατόπεδο.

Ο πρόγονος του Δαλάι πολέμησε στις Πλαταιές και μετά τη μάχη οι εντυπωσιασμένοι Σπαρτιάτες του ζητούσαν κομμάτια του χιτώνα του σαν απόδειξη πως πολέμησαν μαζί του. Ο πρόγονος του Δαλάι αρνήθηκε, αλλά για να μην τους προσβάλλει εφηύρε τα αυτόγραφα.

O πρόγονος του Δαλάι πολέμησε στις Πλαταιές και όταν γύρισε σπίτι του εκπλήρωσε το τάμα του στο Δία, κολυμπώντας από την Πελοπόννησο ως την Κρήτη. Με μακροβούτι.

Ο πρόγονος του Δαλάι ήταν επιχειρηματική ιδιοφυία. Μετά τις Πλαταιές άνοιξε ταβέρνα και την ονόμασε Άδη. Για τους Σπαρτιάτες υπήρχε ειδικό menu a la carte «Σήμερα θα δειπνήσουμε στον Άδη».

Ο πρόγονος του Δαλάι, βγαίνοντας από το σιδηρουργείο του πάτησε μια πρόκα, εφευρίσκοντας έτσι την έννοια της τραγωδίας. Ένας Αιγύπτιος έμπορος έβαλε τα γέλια και ο πρόγονος του Δαλάι κήρυξε τον πόλεμο στην Αίγυπτο, την κατέστρεψε και με αυτό τον τρόπο ανακαλύφθηκε η έννοια της ειρωνείας. Το βράδυ, είπε την ιστορία στην τοπική ταβέρνα δίνοντας ζωή στην «κωμωδία».

Ο πρόγονος του Δαλάι έπεσε κατά λάθος στο ηφαίστειο της Αίτνας. Δεν έπαθε τίποτα, αλλά ανακάλυψε το jacuzzi.

Ο πρόγονος του Δαλάι ήταν ο πρώτος άνθρωπος που σκέφτηκε το τεράστιο δυναμικό της έννοιας «τράπεζα». Οι Αθηναίοι εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ από την ιδέα που για ένα μεγάλο διάστημα είχαν ως επίσημο νόμισμα τον χρυσό Δαλαικό.

Ο πρόγονος του Δαλάι ήταν άνθρωπος των τεχνών. Μια φορά που μελαγχόλησε έγραψε στίχους για 267 τραγούδια και τους πούλησε στον πρόγονο του Πλούταρχου.

Ο πρόγονος του Δαλάι άνοιξε τον Ισθμό για λογαριασμό των Κορίνθιων μέσα σε 2 μέρες, αλλά όταν αρνήθηκαν να τον πληρώσουν τον ξαναέκλεισε το ίδιο βράδυ.

Ο πρόγονος του Δαλάι ανακάλυψε την ατομική βόμβα και την δοκίμασε στην Ατλαντίδα . Όταν είδε τα αποτελέσματα κατέστρεψε τις σημειώσεις του γιατί κανείς δεν ήταν αρκετά ώριμος για να ελέγξει μια τέτοια δύναμη.

Ο πρόγονος του Δαλάι είχε πάει ταξίδι στην Κεντρική Αμερική . Ένας ντόπιος πήγε να του κλέψει το πουγκί με τα λεφτά αλλά ο πρόγονος του Δαλάι τον έπιασε. Την επόμενη μέρα εξαφανίστηκαν οι Maya.

Χωρίς τον πρόγονο του Δαλάι, δεν θα υπήρχαν Chuck Norris facts.

3 σχόλια:

mans είπε...

να υποθέσω ότι θα ακολουθήσει κείμενο για τον πρόγονο του tsatsarman?

dalaiklama είπε...

Όχι, έχω στο μυαλό μου άλλο ένα παραμύθι για τους μικρούς μας φίλους.

dalaiklama είπε...

"O πρόγονος του Δαλάι ήταν ο υπέυθυνος της μεγάλης φωτιάς του Λονδίνου, το 1666, πετώντας μια γόπα. Eνώ βρισκόταν στην Κορινθία".

αυτό το fact είναι η απάντηση στην ανόητη ερώτηση του verbal "ο τσακ νορις μπορει να βαλει φωτια σε μυρμηγκια με μεεθυντικο φακο, τη νυχτα,ο προγονος του δαλάι, μπορει;", που δεν διατυπώθηκε από τον ίδιο γιατί ο πρόγονος του Δάλάι έσβησε από την ύπαρξη τον πρόγονο του verbal. Άρα, ο verbal πλέον δεν υπάρχει.